Zo weet je precies welke vlamvertragende werkkleding je nodig hebt

Ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid op de werkvloer? Of je nu een bedrijfseigenaar bent of deel uitmaakt van het personeel, het kiezen van de juiste vlamvertragende werkkleding is natuurlijk enorm belangrijk. Maar hoe weet je wat je precies nodig hebt? Daar komt dit artikel van pas. Ik ben Jeroen de Boed, en vanuit Essaco leg ik je stap voor stap uit hoe je de beste keuze maakt voor jou en je team.

Read more
Jeroen de Boed
0 comments
371 views

Hippe horeca kleding 2024: Essaco's gids voor stijl, comfort en duurzaamheid

In dit artikel bespreken we alles over hippe, comfortabele en praktische horecakleding die jouw horecaondernemings's identiteit versterkt. 

Read more
Jeroen de Boed
0 comments
555 views

Hippe zorgkleding: hoe mode de gezondheidszorg verandert

In de gezondheidszorg is er een verschuiving van traditionele witte uniformen naar hippe zorgkleding. Deze trend combineert comfort met stijl, beïnvloed door zowel functionele behoeften als de mode-industrie. Essaco staat centraal in deze verandering door stijlvolle en praktische zorgkleding aan te bieden die aansluit bij de wensen van moderne zorgprofessionals.

Read more
0 comments
966 views

Essaco b.v. neemt Drukvriend over!

Essaco b.v. neemt Drukvriend over.

Read more
0 comments
1307 views

Transferdruk op bedrijfskleding, wat is dat?

Het bedrukken van bedrijfskleding kan op twee manieren, namelijk via de zeefdruktechniek én de transferdruktechniek. In deze blog lees je wat een transferdruk is, hoe het in zijn werking gaat en wanneer je het beste kan kiezen voor een transferdruk.

Read more
0 comments
1161 views

Veiligheidskleding, Goed gezien worden.

Duidelijke veiligheidskleding speelt een belangrijke rol voor een veilige werkomgeving. Dit betekent goede zichtbaarheid voor de werkende mensen, maar ook goede zichtbaarheid in gevaarlijke situaties. Lees in dit blog alles over signaalkleding, reflectiekleding en de veiligheidsnormen.

Read more
0 comments
1074 views

Verschillende materialen en stofsoorten

Werkkleding wordt vele uren per dag gedragen en moet comfortabel en beschermend zijn. Om dit te bereiken moeten verschillende stoffen gecombineerd worden om functionaliteit toe te voegen aan het ontwerp.

Read more
0 comments
1058 views

15 tips bij Bedrijfskleding

Of je nu als ZZP’er werkt of bij een organisatie met meerdere mensen in dienst, om bedrijfskleding kun je eigenlijk niet heen. Mensen vormen binnen zeer korte tijd een mening over iemand, en daarmee dus ook over de organisatie die hij of zij vertegenwoordigt. Bedrijfskleding is een belangrijke factor bij de beoordeling van bijvoorbeeld de mate van professionaliteit, het vertrouwen in een organisatie en de bereidheid er zaken mee te doen. Maar waar moet je allemaal aan denken bij het bestellen van bedrijfskleding?

Read more
Essacco
0 comments
1048 views
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking