Gehoorbescherming

Gehoorbescherming

Alpha Sota EP21 oordopjes

Alpha
Sota EP21
€ 0,30
Alpha Sota EP21 oordopjes prijs per stuk te bestellen per 200.

Gehoorbescherming is een noodzaak die nog wel eens over het hoofd wordt gezien. Langdurige blootstelling aan hoge decibels kan leiden tot tinnitus (oorsuizen), gehoorverlies en andere auditieve problemen. Met onze kwalitatieve gehoorbescherming kunt u deze risico's aanzienlijk verminderen. Onze producten, waaronder oordopjes en oorkappen van Alpha Sota, zijn ontworpen om maximale bescherming en comfort te bieden.

 

Het is belangrijk om te weten dat het dragen van gehoorbescherming niet alleen een kwestie van gezondheid is, maar in veel gevallen ook wettelijk verplicht is. Afhankelijk van de aard van het werk en de geluidsniveaus op uw werkplek, kan de werkgever u verplichten om gehoorbescherming te dragen. Wanneer de dagdosis gemiddeld hoger is dan 85 dB(a), is het dragen van gehoorbescherming verplicht (bron: arboportaal: https://www.arboportaal.nl/onderwerpen/geluid/vraag-en-antwoord/wanneer-is-gehoorbescherming-verplicht).

 

Oorkappen en oordopjes

 

Of u nu op zoek bent naar oorkappen voor op het werk, of oordopjes voor dagelijks gebruik, u vindt wat u nodig heeft de specialist in werkkleding; Essaco.com. Bescherm uw gehoor vandaag nog met de juiste gehoorbescherming.

Naast bescherming van het gehoor is er vaak meer nodig om veilig te kunnen werken. Denk aan hoofdbescherming, veiligheidsbrillen, veiligheidsschoenen en de juiste handschoenen. Al deze persoonlijke beschermingsmiddelen koopt u eenvoudig en voorzien van de juiste service en advies bij Essaco.com

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.