Zorgkleding


Zorgkleding bij Essaco: Professioneel, comfortabel en stijlvol

Essaco is jouw specialist in zorgkleding, met een breed assortiment aan kwalitatieve zorgjasjes, zorgbroeken, zorgtunieken en professionele schoenen voor de zorgsector. Onze zorgkleding is speciaal ontworpen voor verpleegkundig personeel en iedereen in de zorg, met aandacht voor zowel functionaliteit als stijl.

 

Uitgebreid assortiment zorgkleding

Op zoek naar zorgkleding voor jouw zorginstelling? Bij Essaco vind je werkkleding voor de zorg in diverse soorten, kwaliteiten en maten. Van zorgjassen met vrolijke kleuren tot praktische polo’s en comfortabele broeken, wij hebben alles om jouw team professioneel en comfortabel te kleden. Ontdek bijvoorbeeld onze BP Jack voor Haar & Hem 1657 en ons brede assortiment in werkkleding.

 

Speciaal voor professioneel gebruik

Onze zorgkleding is speciaal geschikt voor professioneel gebruik, met een focus op duurzaamheid en comfort. Elk kledingstuk is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de uitdagende omstandigheden van het werk in de zorgsector.

 

Hippe zorgkleding: Mode in de gezondheidszorg

Bij Essaco begrijpen we dat mode en comfort hand in hand gaan, zelfs in de gezondheidszorg. Ontdek hoe hippe zorgkleding de gezondheidszorg verandert in onze blog over hippe zorgkleding.

 

Maatwerk in zorgkleding

Bij Essaco bieden we ook de mogelijkheid voor maatwerk in zorgkleding. Of het nu gaat om de toevoeging van een bedrijfslogo of een specifieke pasvorm, wij zorgen ervoor dat de kleding volledig aansluit bij jouw wensen en eisen.

 

Professioneel en persoonlijk

Essaco staat voor professionele kwaliteit en persoonlijke service. Onze deskundige medewerkers staan klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte zorgkleding. Bestel direct via onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie en advies.

 

Essaco, jouw partner voor professionele zorgkleding - waar kwaliteit, comfort en stijl samenkomen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking