Zorgkleding


Het dragen van comfortabele werkkleding is belangrijk. Zeker wanneer je werkzaam bent in de zorg. Bij de juiste zorgkleding gaan functionaliteit en comfort hand in hand. Vrijwel alle werkgevers in de zorg stellen werkkleding beschikbaar aan haar medewerkers. Deze werkkleding voor mensen die werkzaam zijn in de zorg zijn vaak voorzien verschillende opbergvakken en een plek aan de voorkant om een naambadge aan te bevestigen.

Bij Essaco.com zijn we bezig het assortiment zorgkleding verder uit te breiden. Wil je meer lezen over zorgkleding en de trends op dat gebied, lees dan ons blog over: hippe zorgkleding.

Ontwerpen van eigen zorgkleding

Met Essaco.com hebben wij jaren lange ervaring is het leveren van bedrijfskleding binnen alle branches, ook de zorg. Wij beschikken over de mogelijkheid om werkkleding zelf te ontwerpen. Helemaal in lijn met de huisstijl van uw bedrijf of instelling. Kijk bij onze werkkleding configurator naar de mogelijkheden.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.