Hi-vis Jassen

Hi-vis Jassen

Softshell Jas KL3 Jobman 5101

Jobman
65510155
€ 59,29
Praktische lichte Hi-Vis softshell jas, ideaal te dragen als tweede laag bij koude omstandigheden en derde laag bij milde omstandigheden. De jas is voorzien van twee steekzakken aan de voorzijde, borstzak met rits en duimgaten. De jas heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Reflecterende jas - Hi-vis Jassen

Een reflecterende jas is onmisbaar wanneer je tijdens het werk goed zichtbaar moet zijn. De reflecterende strepen op de jas zorgen ervoor dat je ook goed zichtbaar bent als het donker is. Ons assortiment High-Visibility kleding bestaat uit verschillende soorten jassen die geschikt zijn voor uiteenlopende werkzaamheden en beroepen. Op deze pagina vertellen je meer over de regels omtrent het dragen van een reflecterende jas en leggen we uit waar je op moet letten bij het kopen van de juiste reflecterende werkjas.

Regels voor het (verplicht) dragen van een reflecterende werkjas

Voor verschillende beroepen is het dragen van een high visibility jas verplicht. Dit zijn beroepen waarbij signaalkleding uit klasse 3 verplicht is. Denk hierbij aan beroepen als wegenbouwers, spoorwegmedewerkers, verkeersregelaars of havenmedewerkers. 

Voor reflecterende jassen in klasse 3 geldt dat ze minimaal 0.2 vierkante meter aan reflectief oppervlakte en minimaal 0.8 vierkante meter aan fluorescerend oppervlakte moeten hebben. Klasse 2 werkkleding is minimaal verreist voor het werken op de openbare weg waarbij de maximale toegestane snelheid 90km/uur is. Of het werken bij schemering of verminderd zicht. 

Meer informatie over richtlijnen voor veiligheidskleding bij wegwerkzaamheden lees je in dit blog: https://www.essaco.com/blog/regelgeving-werkkleding/richtlijnen-en-specificaties-voor-veiligheidskleding-bij-wegwerkzaamheden

Verschillende soorten high visibility jassen

Ons assortiment werkjassen bestaat uit verschillende modellen met ieder eigen kenmerken en eigenschappen. We onderscheiden de volgende hi vis werkjassen: 

Oranje werkjassen met reflecterende strepen

Fel gele werkjassen met reflecterende strepen

Reflecterende jas voor verkeersregelaar

Reflecterende softshell jas

Reflecterende jas voor heren

Reflecterende jas voor dames (unisex) 

Gevoerde hi vis werkjassen voor de winter

Reflecterende regenjassen in verschillende kleuren

Vlam vertragende jassen met reflecterende strepen

Bedrijfskleding ontwerpen

Bedrijfskleding is een perfecte manier om je bedrijf te voorzien van een professionele uitstraling. Dat geldt ook voor reflecterende jas. Bij Essaco.com zijn we jaren gespecialiseerd in het leveren van bedrijfskleding binnen tientallen branches. Daarnaast bieden we uitgebreide mogelijkheden voor het ontwerpen en personaliseren van bedrijfskleding en werkkleding.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.