Ondernemen? Dat doe je samen

Wij vinden het belangrijk om op een verantwoorde manier te ondernemen. Fijner voor de wereld en leuker voor onszelf. Zo bedenken wij allerlei manieren om van oude producten weer nieuwe te maken. We werken samen met partijen die hier hetzelfde in staan. Wel zo duurzaam.

Als bedrijf zijn wij onderdeel van de maatschappij. Van onze omzet geven we graag een stuk terug. We steunen verenigingen en goede  doelen en dragen zo ons steentje bij. Heb je een idee? We denken graag met je mee!

Energylevel

Een bedrijf voeren kost veel energie. Om ervoor te zorgen dat we dit tot een minimum beperken, gebruiken we niet meer dan nodig. We nemen maatregelen om energie binnen te houden en waar gaat te hergebruiken. Zo zorgen we voor zo min mogelijk energielekken.

Second chance

Niet vaak natuurlijk, maar ook bij ons gaat er wel eens iets mis. Geen probleem. Kleding die niet voldoet, gebruiken we gewoon opnieuw. Met creatieve oplossingen ontstaan vaak de leukste ontwerpen.  Origineel en belangrijker nog... zo gaat er niets verloren!

Repairatelier

Waarom je favoriete pak inruilen voor een ander exemplaar? Wij maken 'm in een handomdraai weer als nieuw. Jij blij, wij blij... en in de wereld weer wat afval minder. Alle beetjes helpen.

Yes you can!

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je (tijdelijk) afstand tot de arbeidsmarkt hebt. Wij kijken vooral naar wat je wel kunt. Binnen ons bedrijf is genoeg te doen en voor iedereen een passende plek.  Informeer naar de mogelijkheden!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.