Hi-vis T-shirts


High visibility t-shirtsq

Een veiligheids t-shirt (hi vis shirt) zorgt voor extra veiligheid voor het werken in de openbare ruimte. Deze t-shirts met reflecterende strepen zijn voorzien van een EN 471 normering en verkrijgbaar in geel met reflecterende strepen en oranje met reflecterende strepen.

Reflecterende t-shirts in verschillende soorten

In onze ruime assortiment high visibility kleding bieden we t-shirts met korte- en lange mouw, polokraag of knoopsluiting. Deze bieden we aan van verschillende merken zoals Jobman, Tricorp en Santino.

 

Wil je meer weten of high visibility werkkleding en de regels die daarvoor gelden? Lees dan dit artikel over Richtlijnen en specificaties voor veiligheidskleding bij wegwerkzaamheden.

 

Twijfel je of de kleding wel aan de juiste richtlijnen voldoet? Informeer dan altijd bij je werkgever.

 

Werkkleding bij dé specialist: Essaco

Kies je voor Essaco voor je werkkleding, dan geniet je van onze superieure service en deskundigheid. We erkennen de uniekheid van elke klant en streven naar het bieden van een op maat gemaakte ervaring. Onze toewijding is gericht op het aanbieden van hoogwaardige producten die niet alleen lang meegaan, maar ook comfort en veiligheid bieden.

 

Maatwerk bedrijfskleding en service

Essaco hecht veel waarde aan de individualiteit van elk bedrijf. Wij bieden daarom de optie om werkkleding te personaliseren door middel van borduren, bedrukken, of het ontwerpen van je eigen bedrijfskleding, waardoor een uniforme en professionele look voor jouw team ontstaat. Voor een op maat gemaakte offerte en onze responsieve, klantgerichte service, neem gerust contact met ons op.

Kies Essaco voor de aanschaf van werkkleding en merk het verschil in kwaliteit, comfort en veiligheid. Jouw tevredenheid en veiligheid op de werkvloer staan bij ons voorop.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking