Oogbescherming


Veiligheidsbrillen bij Essaco: Optimale oogbescherming voor elke werkomgeving

Essaco biedt een breed assortiment aan veiligheidsbrillen die essentiële bescherming bieden voor je ogen tijdens diverse werkzaamheden. Onze veiligheidsbrillen zijn ontworpen om te beschermen tegen afspattende en rondvliegende deeltjes van materialen en chemicaliën, en voorkomen letsels van onder, boven, en de zijkanten.

 

Een veiligheidsbril voor elke behoefte

Wij begrijpen dat de behoeften van onze klanten divers zijn. Daarom hebben we veiligheidsbrillen op sterkte, veiligheidszonnebrillen, overzetbrillen die over een gewone bril gedragen kunnen worden, lasbrillen en volledige gelaatsschermen. Ons doel is om voor elke werkzaamheid en situatie de juiste oogbescherming te bieden.

 

Bescherming en comfort

Het is essentieel dat een veiligheidsbril niet alleen beschermt, maar ook comfortabel is. Onze veiligheidsbrillen zijn vervaardigd met oog op comfort, zodat ze gedurende lange werkdagen comfortabel blijven. We bieden verschillende pasvormen en designs aan, zodat er voor iedereen een geschikte veiligheidsbril te vinden is.

 

Voldoet aan normen en regelgeving

Veiligheid op de werkvloer is van het grootste belang. Onze veiligheidsbrillen voldoen aan de strikte PBM-normen en -regelgeving, waaronder EN ISO 20471, en zorgen ervoor dat je ogen beschermd zijn conform de laatste veiligheidsstandaarden. Bekijk onze blog over PBM-normen en -regelgeving en EN ISO 20471 voor meer informatie.

 

Veelzijdige toepassingen

Onze veiligheidsbrillen zijn geschikt voor uiteenlopende sectoren en werkzaamheden. Of je nu werkt in de bouw, industrie, laboratorium of bij wegwerkzaamheden, onze veiligheidsbrillen bieden de noodzakelijke bescherming. Voor specifieke richtlijnen en specificaties van veiligheidskleding bij wegwerkzaamheden, verwijzen we je graag naar onze blog over veiligheidskleding bij wegwerkzaamheden.

 

Waarom kiezen voor essaco?

Bij Essaco combineren we kwaliteit met expertise. Onze veiligheidsbrillen zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste eisen van veiligheid en comfort. Daarnaast staan we klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij het vinden van de juiste veiligheidsbril voor jouw specifieke werkomstandigheden.

 

Ontdek ook ons assortiment aan andere PBM's:

 

Essaco, jouw bestemming voor betrouwbare en comfortabele veiligheidsbrillen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.