Jeroen de Boed

Meewerkend Eindbaas

Met kennis van zaken en de nodige nuchterheid zorgt Jeroen dat klanten krijgen wat ze vragen. Hij heeft oog voor het totaalplaatje. Als meewerkend baas is hij direct, doelgericht en altijd in voor een geintje.

Hij heeft een passie voor mountainbike en gaat graag naar evenementen.

 

Andrea van Duijn

Innovatie en marketing

Andrea richt zich op de marketing en innovatie binnen Essaco. Zij durft verder te kijken dan de bestaande processen en past haar creativiteit toe om nieuwe ideeën uit te werken.

Zij heeft een passie voor haar paarden en is daar in haar vrije tijd dan ook vaak te vinden. 

Kim Zwijgers

Backoffice

Kim houdt de processen binnen Essaco in de gaten, zij is de onzichtbare schakel. Je krijgt haar als klant vaak aan de telefoon. Ze luistert goed naar je wensen en zorgt dat ze landen binnen het bedrijf. 

Zij heeft een passie voor fotografie en tekenen.

Glenn Vonk

Productie

Als verantwoordelijke voor de productie zorgt Glenn ervoor dat orders op de juiste manieren verwerkt  worden. Met zijn ruime kennis van de machines weet hij elke order weer met succes te produceren.

Hij heeft een passie voor organiseren en muziek.Robert Dee

Klantspecialist vol passie

Robert is de salestijger van ons team. Hij is geslepen door de fitnessindustrie en IT. Hij maakt er een sport van om alles van jou, als klant, te weten en zet in op een lange termijn relatie.

Hij heeft een passie voor alle soorten sport en goed eten.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.