Jeroen de Boed

Meewerkend Eindbaas

Met kennis van zaken en de nodige nuchterheid zorgt Jeroen dat klanten krijgen wat ze vragen. Hij heeft oog voor het totaalplaatje. Als meewerkend baas is hij direct, doelgericht en altijd in voor een geintje.

Hij heeft een passie voor mountainbike en gaat graag naar evenementen.

 

Jelle van Oostenbrugge

Drukke Perspiloot

Jelle zorgt voor het customizen van jouw kleding. Als onze vaste drukpers-medewerker is hij door de wol geverfd. Hij weet welke kleuren en materialen matchen en zorgt voor een duurzaam eindproduct.

Hij heeft een passie voor voetbal en houdt van gezelligheid.

Glenn Vonk

Alleskunner achter de schermen

Glenn houdt de processen binnen Essaco in de gaten, hij is de onzichtbare schakel. Je krijgt hem als klant vaak aan de telefoon en dat is geen straf. Hij luistert goed naar je wensen en zorgt dat ze landen binnen het bedrijf.

Hij heeft een passie voor organiseren en muziek.Robert Dee

Klantspecialist vol passie

Robert is de salestijger van ons team. Hij is geslepen door de fitnessindustrie en IT. Hij maakt er een sport van om alles van jou, als klant, te weten en zet in op een lange termijn relatie.

Hij heeft een passie voor alle soorten sport en goed eten.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.