Kniebescherming

Kniebeschermers Tuffstuff 779
Laatste items in voorraad
Kniebescherming

Kniebeschermers Tuffstuff 779

TUFFSTUFF
779
€ 11,91
Kniebeschermers per paar Tuffstuff 779- 20-delig gesegmenteerd ontwerp- verhoogd comfort en flexibiliteit

Kniebeschermers

Kniebeschermers zijn essentieel voor beroepen waarbij regelmatig geknield moet worden, zoals bij bouwvakkers, loodgieters, tegelzetters, tuiniers en vloerenleggers. Het constante knielen kan na verloop van tijd een zware belasting voor de knieën vormen. Daarom bieden kniebeschermers een cruciale bescherming om letsel en langdurige klachten te voorkomen. Er bestaan geen wettelijke regels voor het dragen van kniebescherming tijdens het werk. Overleg altijd met de werkgever over het verstrekken van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wij bieden een breed scala aan kniebeschermers van verschillende topmerken. Wij bieden ook speciale werkbroeken van het merk Jobman, ontworpen met geïntegreerde vakken waar u uw kniebeschermers in kunt plaatsen voor een beter comfort en gemak.

Bij het kiezen van kniebeschermers voor uw kluswerkzaamheden, houd dan rekening met de volgende tips:

  1. Kies een maat die goed past. Een kniebeschermer moet stevig zitten, maar mag de bloedcirculatie niet belemmeren.
  2. Zorg ervoor dat de kniebeschermer voldoende schokabsorptie biedt. Kniebeschermers gemaakt van EVA (ethyleenvinylacetaat) materiaal zijn een uitstekende keuze vanwege hun superieure schokdemping.
  3. Kies voor een kniebeschermer met een harde buitenkant als u werkt op ruwe of harde oppervlakken.

Voordelen van het materiaal EVA

EVA is een elastisch materiaal dat bekend staat om zijn uitstekende schokabsorptie en weerstand tegen UV-straling en barsten. Het biedt niet alleen optimale bescherming tegen harde oppervlakken, maar is ook lichtgewicht, wat bijdraagt aan het comfort van de gebruiker.

PBM

Jaarlijks komen er ruim 100 duizend bedrijfsgevallen voor die ziekteverzuim tot gevolg hebben Bron: cbs.nl: https://www.cbs.nl/nl-nl/longread/statistische-trends/2023/arbeidsongevallen-en-beroep/2-arbeidsongevallen-in-nederland. Een ongelukje zit in een klein hoekje, daarom is het belangrijk om de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen. Dat geldt voor werknemers maar ook mensen die hobbymatig in en rondom het huis klussen. Voor veiligheidsschoenen, werkhandschoenen en gehoorbescherming kun je terecht bij de dé specialist: Essaco.com.

Essaco.com, uw online specialist voor professionele werkkleding en beschermingsmiddelen. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan PBM's, ontworpen om u het comfort en de bescherming te bieden die u nodig heeft tijdens uw werkzaamheden.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.