Lasschoenen


Lasschoenen bij Essaco

Bij Essaco vinden professionals in de metaalindustrie een selectie van lasschoenen die speciaal zijn ontwikkeld voor optimale bescherming tijdens het lassen en slijpen. Onze lasschoenen bieden weerstand tegen hitte en zijn ondoordringbaar voor las- en metaalvonken, essentieel voor elke lasser om veilig te kunnen werken.

 

Hittebestendige lasschoenen voor veilig werk

Ons aanbod van lasschoenen is zorgvuldig samengesteld met het oog op de hoogste kwaliteitsnormen. Deze werkschoenen zijn ontworpen zonder veters om verschroeiing te voorkomen en zorgen voor gemak bij het snel aan- en uittrekken, wat bijdraagt aan veiligheid en efficiëntie op de werkvloer.

 

Lasschoenen van topmerken

Essaco biedt lasschoenen aan van erkende merken zoals Atlas, Emma en Grisport, allemaal S3 genormeerd, om te verzekeren dat je voeten goed beschermd zijn. Voor meer informatie over PBM-normen en regelgeving en om te weten wanneer werkkleding verplicht is, kun je terecht op onze blog over PBM-normen en regelgeving.

 

Eenvoudig en voordelig lasschoenen bestellen

Klaar om je lasschoenen te bestellen? Doe dit voordelig en snel via Essaco.com. Profiteer van onze scherpe prijzen, snelle verzending en kwalitatieve klantenservice. Heb je vragen of heb je advies nodig over onze lasschoenen? Neem contact met ons op, en wij voorzien je graag van gratis advies.

 

Ontdek ons aanbod aan werkschoenen:

 

Essaco, jouw bestemming voor lasschoenen waar veiligheid, kwaliteit en comfort voorop staan.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking