Bedrijfskleding configurator

Ontwerp je eigen bedrijfskleding in onze online configurator. Vanaf 10 stuks in onze configurator kunt u zelf de kleuren toepassen die u in uw kleding terug zou willen zien. 

Hierin gaat het dus een stuk verder dan alleen bedrukken of borduren. u kunt echt u kleur elementen terug laten komen in de bedrijfskleding. Thirtyfour bedrijfskleding is onderdeel van het merk Tailor & Sticht. 

De configurator

Met de configurator kan je werkkleding ontwerpen in je eigen huisstijl. Dit kan al vanaf een kleine oplage, namelijk vanaf 10 stuks. De configurator is ook heel gebruiksvriendelijk, zodat iedereen zijn of haar eigen werkkleding kan samenstellen. 

Tailor & Stitch

Sinds 1996 ontwerpt, ontwikkelt en produceerd Tailor & Stitch. Het merk staat garant voor hoge kwaliteit bedrijfskleding. Dit kan Tailor & Stitch bieden, omdat alles in eigen beheer is. Ze hebben eigen design en sales afgedelingen tot een eigen kledingfabriek.

Thirtyfour

Thirtyfour is het eigen kledingmerk van Tailor & Stitsh. Dit brandlabel is in het leven geroepen om kleine oplages te kunnen leveren. De werkkleding is gemaakt van duurzame stoffen en is 100% waterdicht.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.