Hippe horeca kleding 2024: Essaco's gids voor stijl, comfort en duurzaamheid

In dit artikel bespreken we alles over hippe, comfortabele en praktische horecakleding die jouw horecaondernemings's identiteit versterkt. 

Lees meer
Nieuws
Jeroen de Boed
0 Reacties
77 keer bekeken

Trends in werkkleding 2024: innovatie en duurzaamheid voorop

In dit artikel verkennen we de nieuwste trends op het gebied van moderne werkkleding, met een speciale focus op de innovatieve technologieën en duurzame praktijken die de toekomst van onze industrie vormgeven. Van geavanceerde materialen tot milieuvriendelijke productieprocessen, we delen inzichten die van cruciaal belang zijn voor bedrijven en particulieren die streven naar kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in hun kledingkeuzes. Sluit u aan bij ons op deze ontdekkingsreis naar de toekomst van werkkleding in 2024.

Lees meer
Werkkleding en aankoopadvies
Jeroen de Boed
0 Reacties
190 keer bekeken

Veiligheid voorop: PBM-normen en -regelgeving uitgelegd

In de wereld van werkveiligheid spelen persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) een cruciale rol. Deze middelen zijn ontworpen om werknemers te beschermen tegen mogelijke gevaren in hun werkomgeving. Van helmen en veiligheidsbrillen tot gehoorbescherming en veiligheidsschoenen, PBM's zijn er in vele vormen en maten, elk afgestemd op specifieke risico's en werkomstandigheden. In dit artikel lees je alles over deze normen en regelgeving.

Lees meer
Regelgeving Werkkleding
0 Reacties
266 keer bekeken

EN ISO 20471: essentieel voor veiligheidswerkkleding

Veiligheid op de werkplek is van het grootste belang, vooral in sectoren waar medewerkers in de nabijheid van verkeer en gemotoriseerde voertuigen werken of waar werkzaamheden bij verminderde zichtbaarheid plaatsvinden. Hoge zichtbaarheidswerkkleding die voldoet aan de EN ISO 20471 certificering is hierbij onmisbaar.

Lees meer
Regelgeving Werkkleding
Jeroen de Boed
0 Reacties
371 keer bekeken

Hippe zorgkleding: hoe mode de gezondheidszorg verandert

In de gezondheidszorg is er een verschuiving van traditionele witte uniformen naar hippe zorgkleding. Deze trend combineert comfort met stijl, beïnvloed door zowel functionele behoeften als de mode-industrie. Essaco staat centraal in deze verandering door stijlvolle en praktische zorgkleding aan te bieden die aansluit bij de wensen van moderne zorgprofessionals.

Lees meer
Nieuws
0 Reacties
560 keer bekeken

Richtlijnen en specificaties voor veiligheidskleding bij wegwerkzaamheden

Als je werkzaam bent in de wegenbouw of bij wegwerkzaamheden betrokken bent, dan weet je hoe cruciaal veiligheidskleding is. Maar wist je ook dat er specifieke richtlijnen en specificaties zijn voor deze kleding? In deze blog duiken we dieper in de wereld van signaalkleding en de verschillende klasses daarvan, evenals de normen zoals EN ISO 20471 en de CROW 96B richtlijnen.

Lees meer
Regelgeving Werkkleding
0 Reacties
780 keer bekeken

Is werkkleding aftrekbaar? Ontdek de fiscale voordelen van werkkleding

Werkkleding kan variëren van veiligheidskleding tot bedrijfsuniformen en beschermende uitrusting. Voordat we de aftrekbaarheid van werkkleding bespreken, is het belangrijk om te begrijpen hoe de Belastingdienst de term "werkkleding" definieert en welke regels er gelden. Lees snel verder.

Lees meer
Regelgeving Werkkleding
0 Reacties
1173 keer bekeken

10 tips voor het kopen van de perfecte werkbroek

In dit artikel geven we 10 handige tips voor het kopen van de perfecte werkbroek. Lees snel verder.

Lees meer
Werkkleding en aankoopadvies
0 Reacties
868 keer bekeken

Gehoorbescherming op maat in de bouw: een cruciale veiligheidsmaatregel!

gehoorbescherming speciaal voor de bouw

Lees meer
Veiligheid in de bouw
0 Reacties
871 keer bekeken

Wanneer is werkkleding verplicht? Een handig overzicht

Werkkleding kan verplicht zijn voor veiligheid, professionaliteit en wettelijke naleving. In dit artikel lees je er alles over.

Lees meer
Regelgeving Werkkleding
0 Reacties
2660 keer bekeken
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.