Hippe zorgkleding: hoe mode de gezondheidszorg verandert

In de gezondheidszorg is er een verschuiving van traditionele witte uniformen naar hippe zorgkleding. Deze trend combineert comfort met stijl, beïnvloed door zowel functionele behoeften als de mode-industrie. Essaco staat centraal in deze verandering door stijlvolle en praktische zorgkleding aan te bieden die aansluit bij de wensen van moderne zorgprofessionals.

Read more
Nieuws
0 comments
37 views

Richtlijnen en specificaties voor veiligheidskleding bij wegwerkzaamheden

Als je werkzaam bent in de wegenbouw of bij wegwerkzaamheden betrokken bent, dan weet je hoe cruciaal veiligheidskleding is. Maar wist je ook dat er specifieke richtlijnen en specificaties zijn voor deze kleding? In deze blog duiken we dieper in de wereld van signaalkleding en de verschillende klasses daarvan, evenals de normen zoals EN ISO 20471 en de CROW 96B richtlijnen.

Read more
Regelgeving Werkkleding
0 comments
101 views

Is werkkleding aftrekbaar? Ontdek de fiscale voordelen van werkkleding

Werkkleding kan variëren van veiligheidskleding tot bedrijfsuniformen en beschermende uitrusting. Voordat we de aftrekbaarheid van werkkleding bespreken, is het belangrijk om te begrijpen hoe de Belastingdienst de term "werkkleding" definieert en welke regels er gelden. Lees snel verder.

Read more
Regelgeving Werkkleding
0 comments
197 views

10 tips voor het kopen van de perfecte werkbroek

In dit artikel geven we 10 handige tips voor het kopen van de perfecte werkbroek. Lees snel verder.

Read more
Werkkleding en aankoopadvies
0 comments
293 views

Gehoorbescherming op maat in de bouw: een cruciale veiligheidsmaatregel!

gehoorbescherming speciaal voor de bouw

Read more
Veiligheid in de bouw
0 comments
223 views

Wanneer is werkkleding verplicht? Een handig overzicht

Werkkleding kan verplicht zijn voor veiligheid, professionaliteit en wettelijke naleving. In dit artikel lees je er alles over.

Read more
Regelgeving Werkkleding
0 comments
624 views

Essaco b.v. neemt Drukvriend over!

Essaco b.v. neemt Drukvriend over.

Read more
Nieuws
0 comments
830 views

Transferdruk op bedrijfskleding, wat is dat?

Het bedrukken van bedrijfskleding kan op twee manieren, namelijk via de zeefdruktechniek én de transferdruktechniek. In deze blog lees je wat een transferdruk is, hoe het in zijn werking gaat en wanneer je het beste kan kiezen voor een transferdruk.

Read more
Nieuws
0 comments
732 views

Veiligheidskleding, Goed gezien worden.

Duidelijke veiligheidskleding speelt een belangrijke rol voor een veilige werkomgeving. Dit betekent goede zichtbaarheid voor de werkende mensen, maar ook goede zichtbaarheid in gevaarlijke situaties. Lees in dit blog alles over signaalkleding, reflectiekleding en de veiligheidsnormen.

Read more
Nieuws
0 comments
704 views

Verschillende materialen en stofsoorten

Werkkleding wordt vele uren per dag gedragen en moet comfortabel en beschermend zijn. Om dit te bereiken moeten verschillende stoffen gecombineerd worden om functionaliteit toe te voegen aan het ontwerp.

Read more
Nieuws
0 comments
713 views
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.