10 tips voor het kopen van de perfecte werkbroek

In dit artikel geven we 10 handige tips voor het kopen van de perfecte werkbroek. Lees snel verder.

Read more
Nieuws
0 comments
15 views

Gehoorbescherming op maat in de bouw: een cruciale veiligheidsmaatregel!

gehoorbescherming speciaal voor de bouw

Read more
Nieuws
0 comments
32 views

Wanneer is werkkleding verplicht? Een handig overzicht

Werkkleding kan verplicht zijn voor veiligheid, professionaliteit en wettelijke naleving. In dit artikel lees je er alles over.

Read more
Nieuws
0 comments
111 views

Essaco b.v. neemt Drukvriend over!

Essaco b.v. neemt Drukvriend over.

Read more
Nieuws
0 comments
660 views

Transferdruk op bedrijfskleding, wat is dat?

Het bedrukken van bedrijfskleding kan op twee manieren, namelijk via de zeefdruktechniek én de transferdruktechniek. In deze blog lees je wat een transferdruk is, hoe het in zijn werking gaat en wanneer je het beste kan kiezen voor een transferdruk.

Read more
Nieuws
0 comments
594 views

Veiligheidskleding, Goed gezien worden.

Duidelijke veiligheidskleding speelt een belangrijke rol voor een veilige werkomgeving. Dit betekent goede zichtbaarheid voor de werkende mensen, maar ook goede zichtbaarheid in gevaarlijke situaties. Lees in dit blog alles over signaalkleding, reflectiekleding en de veiligheidsnormen.

Read more
Nieuws
0 comments
576 views

Verschillende materialen en stofsoorten

Werkkleding wordt vele uren per dag gedragen en moet comfortabel en beschermend zijn. Om dit te bereiken moeten verschillende stoffen gecombineerd worden om functionaliteit toe te voegen aan het ontwerp.

Read more
Nieuws
0 comments
574 views

15 tips bij Bedrijfskleding

Of je nu als ZZP’er werkt of bij een organisatie met meerdere mensen in dienst, om bedrijfskleding kun je eigenlijk niet heen. Mensen vormen binnen zeer korte tijd een mening over iemand, en daarmee dus ook over de organisatie die hij of zij vertegenwoordigt. Bedrijfskleding is een belangrijke factor bij de beoordeling van bijvoorbeeld de mate van professionaliteit, het vertrouwen in een organisatie en de bereidheid er zaken mee te doen. Maar waar moet je allemaal aan denken bij het bestellen van bedrijfskleding?

Read more
Nieuws
Essacco
0 comments
580 views
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.