Essaco b.v. neemt Drukvriend over!

Essaco b.v. neemt Drukvriend over.

Lees meer
Nieuws
0 Reacties
132 keer bekeken

Transferdruk op bedrijfskleding, wat is dat?

Het bedrukken van bedrijfskleding kan op twee manieren, namelijk via de zeefdruktechniek én de transferdruktechniek. In deze blog lees je wat een transferdruk is, hoe het in zijn werking gaat en wanneer je het beste kan kiezen voor een transferdruk.

Lees meer
Nieuws
0 Reacties
111 keer bekeken

Veiligheidskleding, Goed gezien worden.

Duidelijke veiligheidskleding speelt een belangrijke rol voor een veilige werkomgeving. Dit betekent goede zichtbaarheid voor de werkende mensen, maar ook goede zichtbaarheid in gevaarlijke situaties. Lees in dit blog alles over signaalkleding, reflectiekleding en de veiligheidsnormen.

Lees meer
Nieuws
0 Reacties
105 keer bekeken

Verschillende materialen en stofsoorten

Werkkleding wordt vele uren per dag gedragen en moet comfortabel en beschermend zijn. Om dit te bereiken moeten verschillende stoffen gecombineerd worden om functionaliteit toe te voegen aan het ontwerp.

Lees meer
Nieuws
0 Reacties
108 keer bekeken

15 tips bij Bedrijfskleding

Of je nu als ZZP’er werkt of bij een organisatie met meerdere mensen in dienst, om bedrijfskleding kun je eigenlijk niet heen. Mensen vormen binnen zeer korte tijd een mening over iemand, en daarmee dus ook over de organisatie die hij of zij vertegenwoordigt. Bedrijfskleding is een belangrijke factor bij de beoordeling van bijvoorbeeld de mate van professionaliteit, het vertrouwen in een organisatie en de bereidheid er zaken mee te doen. Maar waar moet je allemaal aan denken bij het bestellen van bedrijfskleding?

Lees meer
Nieuws
Essacco
0 Reacties
118 keer bekeken
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.