Essaco b.v. neemt Drukvriend over.
Essaco b.v. heeft per oktober 2022 de onderneming van Drukvriend overgenomen. Met deze overname zal Essaco b.v. inspelen op de groeiende vraag naar het ontwerpen en leveren van relatiegeschenken en promotiemateriaal. Het gaat om het overnemen van de machines en het klantenbestand van Drukvriend. Dit is een extra ondersteuning voor onze huidige en toekomstige dealers.
Naast de levering van de bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen zal Essaco b.v. na de overname onder meer relatiegeschenken en promotiematerialen in de breedste zin van het woord kunnen leveren. Zo kunnen onze huidige en toekomstige dealers gebruik maken van een breder scala aan diensten.
“Klanten kunnen blijven rekenen op dezelfde service en kwaliteit die ze gewend zijn”, verzekerd Essaco-directeur Jeroen de Boed. De overname past in de groeistrategie van het bedrijf om optimaal aan de vraag van de klant te voldoen.
Daarnaast zal deze week de nieuwe website van Essaco online gaan met dealerportaal. Zo kunnen we u nog beter tot dienst zijn.
Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, buitenshuis en tekst

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking