Lage werkschoenen

Lage werkschoenen

Werkschoen NoRisk Rider ESD S3 laag

Norisk
1206.0035
€ 96,38
De Norisk Riderwerk schoen is een werkschoen met stalen neuas en een kevlar tussenzool. De schoen ziet er sportief uit, hij heeft een ademende en vochtafvoerde voering.

Lage werkschoenen

Op veel werkplekken zijn lage werkschoenen de ideale keuze voor comfort en bescherming. Bij Essaco bieden we een uitgebreid assortiment aan veiligheidsschoenen met lage sluiting, perfect voor een verscheidenheid aan beroepen. Deze schoenen variëren in veiligheidsklassen van S1 tot S3, beschikbaar in zowel veterschoenen als instapmodellen, en bieden een uitstekende combinatie van mobiliteit en bescherming.

Veiligheidsnormen voor werkschoenen

De klassen van werkschoenen, waaronder S1, S2, S3, S4 en S5, worden bepaald volgens de EN ISO 20345:2004 norm. Deze Europese standaard waarborgt voetbescherming onder verschillende werkomstandigheden en eist dat de schoenen zijn voorzien van een beschermneus die impacts tot 200 joule kan weerstaan, naast andere materiaal-, constructie-, comfort- en duurzaamheidseisen.

S1 biedt basisbescherming met een beschermneus en antistatische eigenschappen, ideaal voor sectoren als automotive en logistiek. S1P voegt zoolpenetratieweerstand toe, terwijl S2, met de eigenschappen van S1 plus waterafstotendheid, geschikt is voor buitenshuis werk. S3 combineert de eigenschappen van S2 en S1P, ideaal voor de bouw en metaalbouw. S4 en S5 zijn specifiek voor omgevingen die respectievelijk hoge hygiëne-eisen en extra bescherming vereisen.

Voordelen van lage werkschoenen

Lage werkschoenen bieden een goede pasvorm, cruciaal voor comfort en veiligheid tijdens het werken. Ze bieden meer bewegingsvrijheid dan hoge modellen, zonder in te leveren op stabiliteit en bescherming. Lage werkschoenen zijn vaak lichter en koeler, waardoor ze ideaal zijn voor langdurig gebruik, vooral in warmere omstandigheden.

Wanneer kies je voor lage werkschoenen?

Bij het selecteren van lage werkschoenen is het essentieel om de juiste pasvorm te vinden en rekening te houden met de specifieke veiligheidsnormen en symbolen die relevant zijn voor je werkomgeving. Lage werkschoenen worden vaak gedragen in de zomerperiode en op werkplekken met een lager risicoprofiel. Denk aan distributiecentra en logistiek.

Veiligheidsschoenen kopen bij Essaco.com

Essaco is de betrouwbare partner voor zowel bedrijven als particulieren op het gebied van werkkleding, PBM en werkschoenen. Wij bieden topmerken als Dunlop, Dapro en Norisk, en je kunt bij ons in de showroom terecht voor het passen van werkschoenen. Met onze deskundige hulp vind je de perfecte lage werkschoenen voor jouw specifieke werkomstandigheden.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.