Werk Jeans


Werk Jeans & Werkspijkerbroek

Een nette werkspijkerbroek voor op een beurs op promotie? Of een stevige werk jeans voor in de bouw? Bij Essaco vind je altijd een passende werkspijkerbroek voor iedere klus. De werkbroeken jeans uit onze collectie zijn voorzien van stretch. Dit zorgt voor extra draagcomfort terwijl de kwaliteit en stevigheid van de broek gegarandeerd blijft.

Werkspijkerbroeken in verschillende modellen

Voor de bouw bieden we comfortabele jeans met stretch zodat je makkelijk kunt bewegen. Deze werk jeans zijn voorzien van extra zakken, een lus om gereedschap aan de hangen, stevige riemlussen en cargo zakken aan de zijkant.

 

Voor nette gelegenheden zoals een beurs of event bieden we verschillende nette jeans. Jeans met een lichte wassing en ongewassen jeans voor een nette uitstraling. Verkrijgbaar in regular fit of slim fit.

Werkbroek spijkerbroek voor heren

Momenteel bestaat ons assortiment spijkerbroeken alleen uit modellen voor heren. Binnenkort verwachten we ons assortiment aan te vullen met werkspijkerbroeken voor dames.

Wij hebben een selectie gemaakt van werk jeans met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding van merken Clique en Wear4Workers.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking