Welkom op onze categoriepagina over regelgeving omtrent werkkleding. Hier vind je waardevolle informatie over de belangrijke aspecten van regelgeving die van invloed zijn op werkkleding in verschillende sectoren en beroepen. Het kiezen van de juiste werkkleding is niet alleen belangrijk voor comfort en functionaliteit, maar ook om te voldoen aan de geldende regels en voorschriften. Ontdek in deze categoriepagina alles wat je moet weten over veiligheidsnormen, hygiënevoorschriften en andere relevante regelgeving om ervoor te zorgen dat jouw werkkleding in overeenstemming is met de geldende voorschriften. We bieden praktische informatie en tips om ervoor te zorgen dat jouw werkkleding voldoet aan de regelgeving en dat je een veilige en professionele werkomgeving hebt.

Richtlijnen en specificaties voor veiligheidskleding bij wegwerkzaamheden

Als je werkzaam bent in de wegenbouw of bij wegwerkzaamheden betrokken bent, dan weet je hoe cruciaal veiligheidskleding is. Maar wist je ook dat er specifieke richtlijnen en specificaties zijn voor deze kleding? In deze blog duiken we dieper in de wereld van signaalkleding en de verschillende klasses daarvan, evenals de normen zoals EN ISO 20471 en de CROW 96B richtlijnen.

Read more
0 comments
102 views

Is werkkleding aftrekbaar? Ontdek de fiscale voordelen van werkkleding

Werkkleding kan variëren van veiligheidskleding tot bedrijfsuniformen en beschermende uitrusting. Voordat we de aftrekbaarheid van werkkleding bespreken, is het belangrijk om te begrijpen hoe de Belastingdienst de term "werkkleding" definieert en welke regels er gelden. Lees snel verder.

Read more
0 comments
200 views

Wanneer is werkkleding verplicht? Een handig overzicht

Werkkleding kan verplicht zijn voor veiligheid, professionaliteit en wettelijke naleving. In dit artikel lees je er alles over.

Read more
0 comments
632 views
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.