Veiligheidshesjes

Veiligheidshesjes

Signaal Vest Fort 225

Fort
225
€ 8,74
Het Fort 225 signaal vest is ontworpen om u zichtbaar te houden middels EN471 klasse 2 bescherming.

Meer opvallen zodat mensen je eenvoudig kunnen herkennen? Dan is een veiligheidshesje de perfecte oplossing. Een veiligheidshesje met reflecterende strepen zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent op de fiets, op drukke plekken of in het donker. Een reflecterend hesje valt onder de klasse 1 EN ISO 20471 high visibility kleding. Reflecterende hesjes worden vaak gedragen in situaties waarin er niet direct sprake is van een gevaarzetting maar waarbij extra zichtbaarheid wel belangrijk is. Een Veiligheidshesje wordt onder andere gedragen op bouwplaatsen, informatie medewerkers op perrons of luchthaven of medewerkers van een school.

Regels voor het dragen van een veiligheidshesje

Alle Veiligheidshesjes uit ons assortiment zijn conform EN ISO 20471:2013 Klasse 2. Voor high visibility vesten/hesjes in klasse 2 geldt dat ze minimaal 0.13 vierkante meter aan reflectief oppervlakte en minimaal 0.5 vierkante meter aan fluorescerend oppervlakte moeten hebben. Klasse 2 werkkleding is minimaal verreist voor het werken op de openbare weg waarbij de maximale toegestane snelheid 60km/uur is. Of het werken bij schemering of verminderd zicht.

Naast situaties waarin het verplicht is om een veiligheidshesje te dragen, zijn er ook veel situaties waarin het niet verplicht is maar waarbij extra zichtbaarheid wel gewenst is. Zo zien we dat steeds meer scholen, verenigingen en bedrijven bij ons terecht komen voor het kopen van veiligheidshesjes. De hesjes zijn makkelijk te delen met meerdere mensen en zorgen ook een professionele uitstraling.

Meer informatie over richtlijnen voor veiligheidskleding bij wegwerkzaamheden lees je in dit blog: https://www.essaco.com/blog/regelgeving-werkkleding/richtlijnen-en-specificaties-voor-veiligheidskleding-bij-wegwerkzaamheden.

Veiligheidshesjes in verschillende kleuren

Wij bieden een hesje met reflecterende strepen in verschillende kleuren, van blauw, paars, oranje, groen tot fel geel. Binnen klasse 1 veiligheidskleding is het vooral belangrijk dat het vestje is voorzien van reflecterende strepen (minimaal 0.1 vierkante meter). Bij alle hesjes in onze webshop wordt vermeld conform welk normering het hesje gekeurd is.

Veiligheidshesjes voor kinderen

Ook voor kinderen is het belangrijk goed zichtbaar te zijn in drukke omgevingen zoals het verkeer, onderweg naar school of tijdens het sporten. Een groot deel van ons assortiment reflecterende hesjes begint bij maat 116.

Bedrukken van veiligheidshesjes bij Essaco.com

Het dragen van een veiligheidshesje zorgt voor extra herkenning en een professionele uitstraling. Dat laatste geldt zeker een veiligheidshesje met logo opdruk. Bij Essaco.com hebben we veel ervaring in het leveren van veiligheidskleding in alle branches. Ook het bedrukken van een veiligheidshesje behoort tot de mogelijkheden.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.