Handschoenen

PU

Benchmark

Benchmark
BMG133
€ 1,45
De Bnchmark BMG133 is een allround werkhandschoen geschikt voor diverse werkzaamheden.

Professionele werkhandschoenen kopen

Wij bieden een brede selectie van professionele werkhandschoenen, variërend van Nylon en PU tot Latex en Nitril handschoenen, evenals specifieke lashandschoenen.

Het dragen van de juiste werkhandschoenen is essentieel voor de bescherming van uw handen op de werkplek. Ze bieden bescherming tegen snijwonden, schaafwonden, chemische brandwonden en andere mogelijke gevaren. Het dragen van werkhandschoenen is verplicht bij werkzaamheden waarbij de handen gevaar lopen. Dit kunnen natuurlijk verschillende werkzaamheden zijn en het is daarom goed om te overleggen met de werkgever over het gebruik van werkhandschoenen en veiligheidshandschoenen. Meer informatie over het dragen van werkhandschoenen en in welke situatie deze verplicht zijn kunt u onder andere vinden op de website van arbocentrum.nl: https://www.arbocentrum.nl/kennisbank/wanneer-moet-je-werkhandschoenen-gebruiken.

Verschillende soorten werkhandschoenen

Onze Nylon handschoenen zijn licht van gewicht en bieden een uitzonderlijke vingergevoeligheid, wat ze ideaal maakt voor precisietaken.

Lashandschoenen zijn speciaal ontworpen om de handen te beschermen tegen hitte, vonken en metaalspatten tijdens het lassen.

Onze PU (Polyurethaan) handschoenen combineren flexibiliteit en duurzaamheid, en zijn bestand tegen oliën, vetten en sommige oplosmiddelen.

Latex handschoenen zijn ongelooflijk elastisch en comfortabel om te dragen, en bieden een hoge mate van bescherming tegen bacteriën en virussen.

Tenslotte, onze Nitril handschoenen zijn bestand tegen chemicaliën en doorprikken, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor medische en industriële toepassingen.

Of u nu werkhandschoenen wilt kopen voor algemeen gebruik of voor specifieke taken, Essaco.com heeft het juiste paar voor u. Ontdek de verschillende soorten werkhandschoenen en zorgt dat u altijd veilig kunt werken met de persoonlijke beschermingsmiddelen van Essaco.com.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.