Werkbroeken

€ 39,43
Werkbroek voor kinderen, de "bestseller" 711 Pro werkbroek is erg populair onder onze klanten en daarom hebben we die ook in kindermaten laten namaken! De broek is vervaardigd uit slijtbestendige stof en is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Voor de allerjongsten onder ons al vanaf 3 jaar een werkbroek aan!
Werkbroeken 100% katoen

Werkbroek STAR 100 % Katoen PKA BH

BH
€ 42,91
Alle kleding in de "Star en EcoStar" lijnen voldoet aan de Eco-Tex Standaard 100 en maakt daarmee aanspraak op het voldoen aan de eisen gesteld aan kwaliteit, gezondheid, milieu en welbevinden.
Werkbroeken 100% katoen

Katoen Werkbroek Holsterpockets Jobman 2312

65231210
€ 51,91
Praktische katoenen broek, ideaal voor de professional die op zoek is naar een voordelige broek met handige details zonder al te veel extra’s. De broek is gemaakt van hoogwaardig katoen in een lichter grammage voor een lichtgewicht broek.
Werkbroeken Polyester - Katoen

Werkbroek PRAKTIKA PKA BH26

BH26
€ 43,45
De Praktika kleding is vederlicht, heeft een lange levensduur en behoud ook na meerdere wasbeurten een goed draagcomfort.
Werkbroeken Polyester - Katoen

Werkbroek THREELINE-DE LUXE PKA DEBH

DEBH
€ 78,77
 De kleding uit de "DELUXE" lijn is vervaardigd uit een hoogwaardig, licht en huidvriendelijk materiaal en dat is bij dragen direct merkbaar. De Deluxe lijn is uitstekend te gebruiken voor het "vuilere" werk en is uiterst sterk.
Werkbroeken Polyester - Katoen

Bakkersbroek Wear4Workers

FBB6535
€ 36,25
Bakkersbroek Wear4Workers- knoopsluiting met rits- 2 zijzakken- 1 achterzak- riemlussen- verstelbaar elastiek in de tailleband